23 Ağustos 2013 Cuma

Leopar Desenli Elbise Modelleri

  Hiç yorum yok
Bayanların giyim konusunda en çok tercih ettiği desenlerin başında gelen leopar, her mevsim modası geçmeyen trendlerin de başında geliyor. Çekici tarzı ile modayı üzerinize taşıyan leopar deseni, özellikle elbise modellerinde sıkça karşımıza çıkıyor.
Sezonun modası bandajlı elbiseler, maxi elbiseler ya da önü kısa arkası uzun elbise modellerinde tercih edebileceğiniz leopar deseni, özellikle gece davetlerinin vazgeçilmez trendlerinden birisi oluyor. Yalnızca partilerin değil, aynı zamanda kırmızı halıdaki ünlü güzellerin de sıkça tercih ettiği leopar desenli elbiseler, önümüzdeki sonbahar-kış sezonunda da karşımıza çıkacak.
Leopar desenli elbise modelleri arasında bu sezon özellikle ince askılı ve vücudu saran modeller ön plana çıkıyor. Vücuduna güvenen ve iddialı görünmek isteyen hanımların tercihi olan bu tarz elbiseleri siyah, kırmızı, su yeşili ve altın rengi ayakkabı, çanta ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Partiye giderken giyeceğiniz leoparlı elbise için, 2013 yaz renkleri arasında yer alan pembe, sarı, turuncu, kırmızı, saks mavisi gibi parlak renkleri de tercih edebilirsiniz. Siyah stilettolar ise bu tarz elbise modellerini kombinlemek için en doğru seçim olacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder