26 Ağustos 2013 Pazartesi

Seyfi Dursunoğlu Kimdir?

  Hiç yorum yok
Yıllardır evlerimize komediyi getiren ve her zaman zekice esprilere imza atan, ilerleyen yaşına rağmen hala televizyon ekranlarına çıktığında herkesin dikkatini çekmeyi başaran bir isim o. Kimden mi bahsediyorum? Tabi ki Seyfi Dursunoğlu’ndan. Yıllarca Huysuz Virjin lakabı ile tanıdığımız Seyfi Dursunoğlu, televizyonun en komik isimlerinden biri.

Geçen yaşına rağmen televizyon ile bağını hala koparmayan Dursunoğlu, 1 Ekim 1932′de Trabzon’da dünyaya geldi. Hem şovmen, hem de şarkıcı olarak sahnelerde görev yapan Seyfi Dursunoğlu, 1970′li yıllarda bir kanto plağı çıkardı. İlk zamanlar küçük kulüplerde çıkmaya başlayan ünlü isim, sonraları ünü ağızdan ağza duyulmaya başlayınca birden sahnelerin aranan ismi haline geldi.
O yıllarda her sene İzmir Fuarı’nda sahneyi büyük ve ünlü isimlerle paylaşan Seyfi Dursunoğlu, burada da adını duyurmayı başardı ve tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. Bugüne kadar birçok farklı ülkede sahne alan Dursunoğlu, yaşlansa da ayağını televizyonlardan çekmedi. Benimle Dans Eder Misin? ve Huysuz’la Dans Eder Misin? gibi yarışma programlarından sonra, son olarak Benzemez Kimse sana isimli yarışmada da jüri üyeliği yaptı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder