26 Ağustos 2013 Pazartesi

Bir Aşk Hikayesi “Ver Bana Düşlerimi” Şarkısı

  Hiç yorum yok
Fox Tv’de bu yıl yayınlanmaya başlayan ve kısa bir sürede, büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Aşk Hikayesi dizisinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir, kızların büyük hayranlığını kazandı. Rolünün hakkını veren ve bakarken insanın içine işleyen bakışları ile televizyon başındakileri mest eden Seçkin Özdemir, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 19.bölümde seslendirdiği Ver Bana Düşlerimi isimli şarkıyla da büyük bir ilgi topladı.

Seçkin Özdemir’in sesi özellikle dizinin ve ünlü yakışıklının hayranları tarafından çok beğenildi. Daha önce Murat Kekilli ve Yaşar Kurt’un da seslendirdiği Ver Bana Düşlerimi isimli şarkı, kelimenin tam anlamıyla yeniden popüler oldu. Şu sıralar Youtube’da en çok dinlenen şarkılardan birisi olan şarkı, Bir Aşk Hikayesi dizisinde çalan onlarca harika şarkıdan yalnızca biri.
Şu sıralar Twitter’da da en çok konuşulan konulardan birisi olan ve Seçkin Özdemir’in seslendirdiği Ver Bana Düşlerimi isimli şarkı,  dizinin ilerleyen bölümlerinde de yakışıklı oyuncudan yeni şarkılar seslendireceğinin sinyallerini verdi. Bakalım ilerleyen günlerde Seçkin Özdemir hangi şarkıları seslendirecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder