22 Ağustos 2013 Perşembe

Site Kazançlarını Arttırma Yöntemleri Nelerdir?

  Hiç yorum yok
Siteniz mi var? Ondan gelir elde edebileceğinizi unutmayın. 2003 yılından bu yana internet kullanıcılarına hizmet veren WordPress, bugün günümüzde 13 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. Kolay kurulumu ve kolay kullanımı sayesinde sıkça tercih edilen WordPress’i sitenize kısa sürede kurarak, kullanmaya başlayabilirsiniz. Yüzlerce ücretsiz wordpress temasını kısa sürede kurabilirsiniz. Artık siteniz hazır, sitenizden kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Peki, site kazançlarını arttırma yöntemleri nelerdir?

Sitenizin Google’ın gözündeki değerini arttırmak istiyorsanız, mutlaka sitenizde kaliteli içeriğe yer vermenizi tavsiye ediyoruz. Kaliteli ve özgün içerik nasıl olmalıdır? Özgün içerik, kendi fikirlerinizi kendi cümlelerinizle yazıya dökmeniz anlamına geliyor. Kopya içerikler, Google çapında sitenizin değerini düşürüyor. Günde 1 adet de olsa, özgün içerik eklemeye özen gösterin. Tabi yalnızca içerik kalitesi ile de bitmiyor.
Sitedeki kazancınızı arttırmak için reklam boyutları ve reklam yerleşimi de oldukça önemli. Bir sayfaya 3 reklamdan fazla reklam yerleştirmeyin. Kullanıcıların zorla tıklamasına neden olan reklamlardan uzak durun. Kumar, bahis ve cinsel içerikli reklamları pasif hale getirmenizi tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder