22 Ağustos 2013 Perşembe

Yüzerek Kilo Verilir Mi?

  Hiç yorum yok
En güzel ve en sağlıklı sporlardan birisi olan yüzme, aynı anda tüm kaslarınızı birden çalıştırmanızı sağlar. Bu sayede yüzme, hem kilo vermenize hem de boyunuzu uzatmanıza yardımcı olur. Peki, yüzerek kilo vermek mümkün mü?


Spor yaparak kilo vermek isteyenlerin büyük bir çoğunluğu, gerek maddi imkanlar gerek de spor salonuna gitmeye vakit bulamadıklarından, daha çok yürüyüş yaparak kilo vermeyi tercih ediyorlar. Ancak yüzerek, yürüyüş ile verdiğinizden çok daha fazla kilo verebilirsiniz. Yüzme sayesinde aynı anda hem karın, hem kol, hem de bacak kaslarınızı aynı anda çalıştırabilirsiniz. Bu da, aynı anda hem göbeğinizden, hem bacak, kol, kalça bölgelerindeki fazlalıklarınızdan kurtulmanızı sağlar.
Çeşitli sporlar ve egzersiz hareketleri, sadece bir bölgeyi inceltmeye yönelikken, yüzme ise tüm bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı olmaktadır. Yüzme, ergenlik döneminde yapılırsa, boyunuzun da ciddi oranda uzamasına yardımcı olur. Kas ve iskelet sistemi açısından da en faydalı sporların başında gelen yüzme, geniş bir omuz yapısına ve sağlıklı bir fiziğe sahip olmanıza yardımcı olur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder