1 Temmuz 2014 Salı

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - FOX TV KİRAZ MEVSİMİ

  Hiç yorum yok
KIRAZ MEVSIMI DIZISI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Dizi bölümümüzde sizlere yeni baslayacak ve baslamis olan dizileri tanitmaya ve dizi hakkinda bilgiler vermeye devam ediyoruz. Bu yazimizda yeni dizi olan Kiraz Mevsimi dizisi hakkinda bilgiler verecegiz. Fox TV ekranlarinda izleyici ile bulusan Kiraz Mevsimi dizisi kisa sürede izleyiciden tam not almayi basardi. Yaz boyunca ekranlarda olacak olan yeni dizi Kiraz Mevsimi bu yazin en çok izlenen dizilerinden birisi olacaga benziyor.

Kiraz mevsimi dizisinin basrollerinde Özge Gürel, Daghan Külegeç, Nilperi Sahinkaya, Serkan Çayoglu, Nihal Isiksaçan, Aras Aydin, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Aysegül Ünsal gibi isimler yer aliyor. Süreç Film’in yapimciligini üstlendigi, Kiraz mevsimi dizisi oyunculari kadar, konusu ile de dikkat çekmistir. Basarili, hirsli, güzel ve akilli bir kizin zorlu ask öyküsü'nü konu alan 'Kiraz Mevsimi' isimli dizi Temmuz ayinda Fox TV ekranlarinda izleyici ile bulusacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kiraz mevsimi dizisi hakkinda merak edilenleri ve kiraz mevsimi dizi konusu nedir, kiraz mevsimi oyunculari kimler, kiraz mevsimi dizisi karakter isimleri gibi sorularin cevaplarini yazimizin devaminda bulabilirsiniz. Ilerleyen günlerde kiraz mevsimi dizi oyuncularinin biyografilerine ve resimlerine buradan ulasabilirsiniz.


Kiraz Mevsimi Dizi Oyunculari Kimler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kiraz Mevsimi Öykü Acar - Özge Gürel (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi Ayaz Dinçer - Serkan Çayoglu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi Mete Uyar - Daghan Külegeç
Kiraz Mevsimi Seyma Çetin - Nilperi Sahinkaya
Kiraz Mevsimi Burcu Uyar - Nihal Isiksaçan
Kiraz Mevsimi Ilker Korkmaz - Serkan Börekyemez
Kiraz Mevsimi Sibel Korkmaz - Fatma Toptas
Kiraz Mevsimi Emre Yigit - Aras Aydin
Neslihan Yeldan
Nezih Cihan Aksoy
Aysegül Ünsal
Asli Zengin


KIRAZ MEVSIMI SARKISI VE SÖZLERI>>>

Kiraz Mevsimi Dizi Konusu
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kiraz Mevsimi'nin konusu söyle: Dizinin bas karakterlerinden olan Öykü 22 yasinda üniversitede sanat tarihi okuyan güzel akilli bir kizdir. Babasi tarafindan çok küçük yaslarda terkedilmis, annesi ve kardesi zor günler geçirerek hayata tutunmus olan Öykü’nün asik oldugu adam artik onun dünyasidir. Ama önünde bir engel var ki yillar sonra babasiyla asik oldugu adam olan Ayaz’i karsi karsiya getirecek.. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Öykü'nün çocukluk aski Mete ve onun ortagi Ayaz arasinda yasadigi ask ikilemi, yakin arkadasi Seyma'nin gizli oyunlari ile iyice içinden çikilmaz bir hal alir. Çapkin bekar Ayaz için ise Öykü'nün dünyasina girmesi gönlünü kaptirma riski de tasiyan eglenceli bir oyun halini almistir. Öykü hayallerine ulasmak için çabalarken mahalle ve insanlari degisim rüzgarlari ile savrulurlar. Kiraz mevsimi degisimin de mevsimidir. 
Öykü’nün aski mi yoksa yillardir arayip sormayan babasi mi bu serüvende galip gelecek? Romantik Komedi filmlerinin senaristi Asli Zengin'in kaleme aldigi, Filiz Gülmez Pakman'in yönetmenligini üstlendigi 'Kiraz Mevsimi' yaz sezonu boyunca Fox TV'de yayinlanacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

kiraz mevsimi, kiraz mevsimi dizisi izle, kiraz mevsimi dizi oyunculari, kiraz mevsimi konusu, kiraz mevsimi dizi karakter isimleri, kiraz mevsimi dizisinde kimkimdir, dizi oyunculari hakkinda bilgi, kiraz mevsimi dizi açiklamasi, kiraz mevsimi ne zaman baslayacak hangi günler oynayacak, kiraz mevsimi 1. bölüm izle, kiraz mevsimi 2. bölüm fragmani, kiraz mevsimi oyuncu isimleri neler, kiraz mevsimi ne demektir, medcezir ada yeni dizisi, medcezirdeki adanin yeni dizisinin ismi Kategori: dizi, dizi oyunculari, diziizle, fox tv, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi dizisi konusu, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi oyunculari, yeni çikan diziler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder