1 Temmuz 2014 Salı

KANAL D ALABORA YARIŞMASI - ALABORA YARIŞMASI BAŞVURU FORMU DOLDUR

  Hiç yorum yok
KANAL D ALABORA YARISMASI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Televizyon ekranlarinda en çok ilgi gören ve izlenen yapimlarin basinda süphesiz diziler ve yarisma programlari geliyor. Kanallar reytinglerini arttirmak için bu yöndeki çalismalarina devam ediyorlar. Bu konuda hizli davranan Kanal D yepyeni bir yarisma programinin müjdesini vererek bu yaz büyük bir basari yakalamayi hedefliyor.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarinda yeni baslayacak olan Alabora isimli yarisma simdiden ismi ve konsepti ile ilgi çekmeye basladi. Kanal D Alabora adli yarismasi ile bu yaza damga vuracaga benziyor.

Yeni baslayacak olan Alabora isimli yarisma da heyecan, macera ve eglence bir arada olacak. Alabora yarismasi ile ilgili tüm detaylari yazimizin devaminda bulabilirsiniz. Yarismaya katilmak isteyenler basvuru formuna yazimizin devaminda ulasabilirler.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Kanal D ALABORA Yarismasi

Alabora Yarismasinda Neler Olacak?
Alabora Yarismasi Nasil Olacak?

Yeni olan ALABORA yarismasinin içerigi ve tarzi son zamanlarin en çok izlenen yarismasi Survivor gibi olacak ve hatta survivor'a aday olarak gösterilen yeni yarisma “Alabora”da, 7’si kiz, 7’si erkek 14 yarismaci, lüks bir teknede ve Türkiye’nin en güzel koylarinda,13 hafta boyunca maceraya yelken açacak, Alabora'ya katilan yarismacilar kiyasiya bir rekabetle, büyük ödülün sahibi olabilmek için yarisacaklar.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Bu eglenceli ve heyecan dolu yarismada her iki grup, hafta boyunca denizde ve kumsalda çesitli oyunlarla birbirlerine karsi amansiz bir mücadele verecekler. Kazananlarin para ödülü kazanacagi kaybedenlerin ise ceza alacaklari bu mücadelelerde sadece güç degil, akil, beceri ve sans faktörü de ön plana çikacak.

Peki Alabora Yarismasina Nasil Basvuru Yapabiliriz?
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D nin yeni yarismasi ALABORA ya basvurmak isteyen ve kendine güvenen adaylar alabora yarisma basvuru formu doldurarak yarismaya katilmak için ilk adimi atmis olacaklardir. Alabora yarismasina katilmak isteyenler alabora basvuru formunu kanal d nin internet sayfasindan ulasabilirler.

Önemli Not:
"ALABORA" programina gelen basvuru formlarindaki tüm yazi ve fotograflar formu gönderen kisinin sorumlulugundadir. Basvuru formunu dolduran kullanicilar, basvuru sahibinin kendisi oldugunu kabul ve beyan etmistir. Kisinin izni olmaksizin yapilan basvurulardan Kanal D sorumlu degildir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

alabora yarismasi nedir, alabora yarismasi hangi kanalda, kanal d alabora yarismasi izle, alabora ne zaman basliyor, alabora yarismasi nasil olacak, alabora yarismacilari kimler, 2014 alabora yarisma programi,alabora hakkindaki bilgiler neler, kanal d alabora yarismasi nasil olacak, alabora yarismasinda neler olacak, kanal d alabora izle, alabora birinci bölüm izle, alabora tanitim fragmani, alaborada kaç kisi olacak, kanal d yeni yarismasi izle, alabora birinci bölüm, alabora ilk eleme ne zaman, alabora yarismasi basvuru formu, alabora nasil basvurulur, alabora katilim formu,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: alabora, alabora yarismacilari, basvuru formu doldur, ege, kanal d, survivor, tv, yarisma, yeni yarismalar


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder