1 Temmuz 2014 Salı

ULAN İSTANBUL YAREN (ŞEBNEM BOZOKLU) KİMDİR - ŞEBNEM BOZOKLU BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok
ULAN ISTANBUL DIZISI YAREN...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarinin sevilen dizisi Ulan Istanbul izleyiciler ile bulusarak oldukça begenilmeye baslamistir. Ulan Istanbul dizisinin basrollerinde Ugur Polat, Sebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yildirim, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldigi dizi Istanbul da bir suç örgütünün farkli hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasindaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan Istanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan ve Yaren karakterini canlandiran Sebnem Bozoklu dizi oyunculari arasinda en çok begenilen ve merak edilen isimler arasinda yer almaktadir.

Sizlere bu yazimizda songuncel.blogspot.com olarak Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan Yaren karakterini canlandiran Sebnem Bozoklu kimdir, Sebnem Bozoklu kaç yasindadir, hangi dizilerde oynamistir, Sebnem Bozoklu biyografisini paylasacagiz.

ULAN ISTANBUL DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>

Ulan Istanbul Dizisi Yaren Karakteri Kim?

Sebnem Bozoklu Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisinde Yaren karakterini canlandiran Sebnem Bozoklu 20 Agustos 1979 yilinda Istanbul da dogan Türk oyuncusudur.
Baba tarafindan Ispartali; anne tarafindan Misir kökenli Siirtli bir ailenin çocugudur. 1996'da Kadiköy Kiz Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yilinda mezun oldu.
2001 yilinda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne baslayan Sebnem Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yillari arasinda Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansi ile Mondi'nin yönetmenligini yapti. 2006-2007 yillari arasinda TRT'nin Hazir Misiniz? yapiminda canli yayin sunuculugu yapti. Ayni yillar arasinda TRT'nin Elma Kurdu yapiminda hem solistlik hem de kukla oynaticiligi yapti.
Canim Ailem dizisi ile büyük basari yakalayan Sebnem Bozoklu, Canim Ailem'deki Meliha rolüyle göstermis oldugu basaridan ötürü 36. Hürriyet Altin Kelebek'in (2009) En Iyi Kadin Komedi Oyuncu ödülüne lâyik görülmüstür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Dernegi Oskarlari (2010) En Iyi Kadin Oyuncu ödülünü aldi. 23 Eylül 2010'da Hekimbasi Salih Efendi Yalisi'nda iç mimar Emre Izer ile evlendi.

Sebnem Bozoklu Rol Aldigi Dizi ve Filmler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul - Yaren
Cesur Hemsire - Ceyda
Bizim Yenge - Filiz
Canim Ailem - Meliha/Melos
Derman, - Vildan
Emret Komutanim
Selena (Bakici Ceylan)
Vesaire Vesaire (film)
Ögleden Sonra (film)
Belirsizlik Meselesi (film)
Tesadüfi (film)

Sebnem Bozoklu Resimleri



 
sebnem bozoklu kimdir, sebnem bozoklu biyografi, sebnem bozoklu hayati, sebnem bozoklu kaç yasinda, sebnem bozoklu resimleri, sebnem bozoklu foto galeri, sebnem bozoklu kim, sebnem bozoklu ulan istanbul dizisi, sebnem bozoklu hangi dizilerde oynadi, sebnem bozoklu oynadigi diziler, sebnem bozoklu hakkinda merak edilenler, ulan istanbul yaren kimdir, ulan istanbul yaren karakteri kim, ulan istanbul dizisi yaren gerçek ismi, yaren ulan istanbul, yaren, ulan istanbul dizi oyunculari, ulan istanbul izle, ulan istanbul yaren kaç yasinda gerçekte kim, sebnem bozoklu evli mi, ulan istanbul yaren meliha mi  bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.Kategori: biyografi, dizi oyunculari, foto galeri, ulan istanbul, ulan istanbul dizisi yaren, yeni diziler, sebnem bozoklu biyografisi, sebnem bozoklu kim, sebnem bozoklu resimleri


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder