1 Temmuz 2014 Salı

SURVİVOR 11 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - 11 MAYIS SURVİVOR NELER OLDU İZLE

  Hiç yorum yok

SURVIVOR 11 MAYIS ADA KONSEYINDE KIM YAZILDI...

Ekranlarin sevilen yarismasi Survivor Ünlüler Gönüllüler tüm hiziyla devam ediyor. Her geçen gün zorlanan yarismacilar tüm zorluklara ragmen birinciligi kovaliyorlar. 
Survivor 11 Mayis Pazar aksami yayinlanan bölümünde dokunulmazlik oyunu ve ödül oyunu yer aldi. 

11 Mayis Pazar Dün aksam yeni bölüm ile ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarismasi yine renkli anlara ve oyunlara sahne oldu. Survivor Ünlüler gönüllüler yarismasinin 11 Mayis Pazar günü yayinlanan yeni bölümünde yine en önemli oyun dokunulmazlik oyunu oldu. 


Survivor 11 Mayis 2014 Pazar Yeni Bölümde Yasananlar

Survivor 11 Mayis Pazar günü oynanan ikinci oyun Dokunulmazlik oyunu oldu. Survivor 11 Mayis Pazar aksami oynanan Dokunulmazlik oyununda Dokunulmazligi kazanan takim ÜNLÜLER oldu.

SURVIVOR 12 MAYIS KIM ELENDI>>>

Survivor 11 Mayis Pazar Ada Konseyinde Kimin Ismi Yazildi

Ada Konseyi

Dokunulmazlik oyununu kaybeden GÖNÜLLÜLER takimi 11 Mayis pazar aksami ada konseyinde adadan gitmesini istedikleri kisinin adini yazdilar. Gönüllüler takimindan 11 Mayis pazar günü en çok ismi yazilan kisi DUYGU oldu. 

Survivor 11 Mayis pazar günü yapilan ada konseyinde en çok ismi yazilan kisi 12 Mayis pazartesi günü karsisina seçilen kisi ile SMS oylamasina gidecek yani oylama DUYGU ve birde pazartesi aksam seçilecek olan bir yarismaci ile bu 2 kisi arasinda SMS oylamasi yapilacak.


11 Mayis Pazar Ada Konseyinde DUYGU ismi yazildi.

Survivor DUYGU'mu elenecek? .....................'mi karsisina hangi isim çikacak ?

survivor 2014, survivor yeni bölüm izle, survivor 11 mayis 2014, survivor ilk oyun kim kazandi, survivor ünlüler gönüllüler, survivor 11 mayis kim gitti, survivor 11 mayis, 11 mayis survivor ünlüler gönüllüer ödül oyunu kim kazandi, survivor 11 mayis yeni bölüm izle, survivorun dün aksamki bölümü, sörvayvirda dün aksam ödül oyununu kim kazandi, survivor 11 mayista kim elendi, survivor 11 mayis yarismalari kimler kazandi, survivor yeni bölümde neler oldu, survivor dünkü bölümün oyunlari nelerdi, survivor 11/05/2014 pazar izle, survivor pazar yayinlanan bölüm izle, survivor da pazar neler oldu, survivor 12 mayis adadan kim gitti, survivor gönüllülerden kim elendi, 11 mayis gönüllülerden kim elendi, survivor dün aksam dokunulmazligi kim kazandi, 11 mayis survivor dokunulmazlik oyununu kim kazandi, survivor dokunulmazligi hangi takim kazandi, 11 mayis pazar ünlülerden kim gitti, ünlülerden 11 mayis kim elendi, dokunulmazlik oyunu, ünlülerden en çok oyu kim aldi, ünlülerde sms de en çok kim oy aldi Kategori: ada konseyi, dokunulmazlik oyunu, survivor, survivor 11 mayis pazar izle, Survivor 11/05/2014, survivor 2014, Survivor Izle, survivor oyunlari izle, survivor ünlüler gönüllüler, Ödül Oyunu


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder