1 Temmuz 2014 Salı

SURVİVOR 20 MAYIS KİM ELENDİ - SURVİVOR 20 MAYIS ADADAN KİM ELENDİ

  Hiç yorum yok
Star TV'nin sevilen yarismasi Survivor Ünlüler Gönüllüler ekranlarda olmaya devam ediyor. Cumartesi Pazar ve Pazartesi günleri izleyici ile bulusan Survivor ünlüler gönüllüler yarismasi 20 Mayis Sali aksami bir elemesini daha gerçeklestirdi.

Bilindigi üzere 19 Mayis Pazartesi günü oynanan dokunulmazlik oyununu ÜNLÜLER takimi kazandi ve dokunulmazligin sahibi oldu. Oyunu kaybeden GÖNÜLLÜLER takimi ada konseyinde adadan gitmesini istedigi ismi yazdilar. 19 Mayis Pazartesi günü Gönüllüler ada konseyinde en çok yazilan isim MÜGE ve AKIN oldu.





Survivor Ünlüler Gönüllüler yarismasinin bu haftaki elemesi 20 Mayis Sali günü gerçeklesti. 20 Mayis Sali aksami yapilan SMS oylamasinda Gönüllüler takimindan en çok oyu alan isim TURABI oldu.





20 Mayis Sali Gönüllüler takimindan elenen isim MÜGE oldu.



20 MAYIS SURVIVOR GÖNÜLLÜLER EN ÇOK OYU KIM ALDI>>>




Sizin Gönüllüler ve Ünlüler Takimindan Favoriniz Kim?




survivor kim elendi, survivor akin mi müge elendi elendi 20 mayis 2014, survivor eleme, kim elendi survivor, 20 mayis survivor kim elendi, survivor eleme 20 05 2014, survivorda adadan kim gitti, gönüllüler takimindan kim gitti, ünlüler takimindan kim elendi 20 mayis 2014, survivor müge mi elendi, akin mi sahra mi kim elendi, dün aksam akin mi müge mi, turabi mi elendi yigit mi elendi, sahra mi elendi, müge mi elendi akin mi elendi, survivor gönüllülerden 20 mayis kim elendi, gönüllülerden en çok oyu alan kim oldu, survivor dün aksam kim elendi, survivor 20 mayis kim elendi, 20 mayis elenen isim kim oldu, 20 mayis adadan kim gitti, survivor adadan kim gitti,survivor gönüllülerden 20 mayis kim elendi, survivor sahra mi akin mi müge mi kim elendi Kategori: SMS sonuçlari, survivor, survivor 20 mayis kim elendi, survivor 2014, Survivor bu hafta kim elendi, Survivor eleme, Survivor Kim Elendi, survivor ünlüler gönüllüler, tv, yarisma


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder