31 Ağustos 2013 Cumartesi

Sevgili ile Tatile Çıkmak

  Hiç yorum yok
Yıllardır sevdiğiniz erkek ile sonunda başbaşa tatile çıkmak gibi bir fırsatınız oldu. Ancak hala sevgili ile tatile çıkmak konusunda tereddütleriniz mi var? Bir kere, eğer şehirde aynı evde yaşamıyorsanız, tatilde de aynı odada kalmayı planlıyorsanız, çıkabilecek olası kavgalara hazırlıklı olun. Erkeklerin bayanlar kadar düzenli olmadığını unutmayın. Diş macunu, yerlere atılmış kıyafetler, çoraplar sizi rahatsız edebilir. Ancak sabırlı olun ve kavga etmek yerine, konuşarak anlaşabileceğinizi unutmayın.
Sevgili ile tatile çıkmanın en güzel yanlarından biri, kafanızda herhangi bir dert ya da iş problemi olmadan, onunla rahatça gezebilme şansınızın olmasıdır. Sabahları erken kalkmak zorunda olmadığınızdan, geceleri onunla eğlence mekanlarına giderek saatlerce başbaşa dans edebilir ve eğlenebilirsiniz.  Şu birkaç günlük tatilinizin tadını çıkarmaya bakın. 
Sevgili ile tatile çıkacaksanız, olası kıskançlıklara hazırlıklı olun. Giydiğiniz bikini, etek ya da elbise kavga sebebi haline dönüşmesin. Eğer fazla dikkat çekici bir bikini giymek istiyorsanız, bunu o odada iken giymenizi tavsiye ediyoruz. Onunla birlikte havuz kenarında otururken, daha kapalı bir bikini tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder