3 Ekim 2013 Perşembe

Aslan Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

  Hiç yorum yok

Burçlar dünyasinda liderlik ruhu en baskin olan burçlardan birisi olan aslan burcu, 24 Temmuz ile 23 Agustos tarihleri arasinda dünyaya gelmistir. Biraz hirçin, biraz sinirli yapisi ama bir o kadar da dünyasal iç dünyasi ile ideal bir sevgili olabilecek bir erkek olan aslan burcu erkegi, is, arkadas ve gönül iliskilerinde kolay güvenmeyen, ancak güvendiginde de sonuna kadar giden bir burçtur. TRWikipedia

Bir aslan burcu erkegini gururundan taniyabilirsiniz. Bu erkekler o kadar gururludur ki, karni aç olsa da basini dik tutup o açligindan kimsenin haberi olmamasini ister. Kimseye minnet etmemesinin nedeni de bu gururudur. Onu övmeniz ve cesaretlendirmeniz, onun için iyi bir es olacaginiz sinyallerini iletir.

Aslan burcunun yöneticisi Günes’tir. Bu nedenle yasami seven, dayanikli ve güçlü bir erkekle karsi karsiyasiniz. Aslan burcu erkegi gücü, lüksü ve dolayisi ile de parayi çok sever. Bu burcun erkeklerinin genellikle kariyerinde belli bir noktaya gelmis ya da varlikli kisiler oldugunu görebilirsiniz. Bu burca mensup erkekleri kendinize asik etmek istiyorsaniz, onun saygisini kazanmalisiniz.

Aslan Burcu Erkeginin Özellikleri Nelerdir? yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder