20 Ekim 2013 Pazar

Argan Yağı Saça Nasıl Uygulanır?

  Hiç yorum yok

Günümüzde, kadinlarin düzenli olarak saçlarina uyguladiklari fön, düzlestirici, kurutma, masa gibi islemler saçlarda bakimsizlik ve kirik görünüme neden oluyor. Bu durumda da saçlara mutlaka düzenli olarak bakim yapmak gerekiyor. Saf zeytinyagi ve çesitli bitkisel yaglar, saç bakiminda önemli birer bitkisel çözümdür. TRWikipedia



Argan yagi, içerdigi dogal formül ve özler ile saç bakiminda ve cilt bakiminda en çok tercih edilen ve en faydali bitkisel yaglardan biridir. Fas’in argan agacinin özünün yemislerinden elde edilen argan yagi, Avrupa basta olmak üzere dünyanin birçok yerinde tercih edilmektedir.


Son yillarda Türkiye’de de çok tercih edilen bitkisel yaglardan birisi olan argan yagi, sadece saç bakimi degil ayni zamanda cilt bakiminda da siklikla tercih edilmektedir. Haftada 1-2 kez uyguladiginizda, düzenli kullanimda saçlarinizda canlilik ve parlaklik farkliligini görebileceginiz argan yagi, diger dogal yaglara oranla saç için daha faydalidir.  Saçinizi tutamlara ayirarak sprey ile uygulayacaginiz argan yagini, saçinizda 1 saat beklettikten sonra durulayin.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder