3 Ekim 2013 Perşembe

Başak Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

  Hiç yorum yok

Çalisma askiyla dogmus bir erkek olan basak burcu erkegi, burçlar dünyasinda romantizmi doruklarda yasayan burçlardan biridir dersek yalan olur. Eger bir iliskiden beklediginiz romantik sürprizler, danslar, çiçekler ve inceliklerse bu erkekler size göre olmayabilir. Basak burcu erkegi, ayni akrep burcunda oldugu gibi askini içinde yasamayi sever. Size söylemese de hissetmenizi bekler. Bu yönüyle basak burcu erkekleri genellikle terk edilen taraf olsa da, bu erkeklere asik olan kadinlarin bu erkeklerle evlenmesi de kuvvetle muhtemeldir. TRWikipedia

Hayata adeta çalismak için gelmis olan basak burcu erkegi, pratikligi ve zekasi ile her durumda hakli çikabilir tüm islerini kisa sürede halledebilir. Bu nedenle is hayatinda aranilan simalardan birisi olan basak burcu erkeklerinde iç güdüsel bir çalisma aski vardir diyebiliriz.

Basak burcu erkeklerinin yeme, giyim kusam gibi özel zevkleri de vardir. Ve bu burcun erkekleri genellikle mutfakta da oldukça becerikli olur. Onlari yemek yaparken görmeniz hiç de zor degil. Elestirici yapilari, biraz da buradan gelmektedir. Bu nedenle kadin seçiminde de biraz titiz olabilirler.

Basak Burcu Erkeginin Özellikleri Nelerdir? yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder