4 Ekim 2013 Cuma

Dila Hanım Kanal Değiştirdi

  Hiç yorum yok

Star TV ekranlarinda görmeye alistigimiz, sevilen dizilerden birisi olan Dila Hanim dizisi, bildiginiz üzere eski bir Yesilçam filminin televizyon uyarlamasi. Basrollerde Erkan Petekkaya ve Hatice Sendil’in paylastigi dizi, genis bir hayran kitlesi tarafindan takip ediliyor. TRWikipedia



Geçtigimiz yil yayin hayatina baslayan dizi, tutulmasinin ardindan devam etti ve geçtigimiz Haziran ayinda sezon finali yapti. Star TV’de sezon finali yapan Dila Hanim, bu sezon Show TV ekranlarinda izleyici ile bulusuyor. Bu hafta yine dopdolu heyecanli bir bölümle karsimiza çikan dizi, gün geçtikçe daha da heyecanli bir hal aliyor. Kanal degistirmesinin ardindan izleyici kaybi yasayip yasamayacagi merak edilen Dila Hanim dizisi, ayni sekilde izlenmeye devam ediyor.


Bu sezon final yapmasi beklenen dizide Erkan Petekkaya ve Hatice Sendil’in canlandirdiklari Dila Hanim ve Riza Bey’in asklarinin sonunda ne olacagi ise merak konusu. Bugüne kadar birçok dizi, sezon arasi ya da sezon sonunda kanal degistirdi. Böylece kanal degistiren diziler kervanina Dila Hanim dizisi de katilmis oldu.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder