20 Ekim 2013 Pazar

Hemoroid Bitkisel Çözüm

  Hiç yorum yok

Halk arasinda en yaygin görülen rahatsizliklardan birisi olan hemoroid için birçok farkli yöntem bulunmaktadir. Ünlü bitki uzmanlarinin birçok bitkisel formülü de bulunmaktadir. Hemoroid tedavisinde cerrahi yöntem ya da ilaçlar yerine dogal ve bitkisel çözümleri denemek istiyorsaniz, Ender Saraç’in hemoroid için hazirladigi bitkisel karisimi siz de deneyebilir ve hemoroid tedavisinde kullanabilirsiniz. TRWikipedia


Sifali bitkiler konusunda uzman olan Ender Saraç, bu formülünde bitkisel çözüm arayanlar için oldukça yararli bir tarif vermektedir. Ender Saraç, bu tedavi yönteminde Gotu Kola bitkisini önermektedir. Ayrica kök zerdeçal ve kusburnu ile hazirlanan çay da, hemoroid rahatsizliginin bitkisel tedavisinde kullanilan faydali bir tariftir. Ayrica oturma banyosunda da kullanilmak üzere birçok yararli bitki önerilmektedir.


Kan damarlarini açip güçlendirici etkisi bulunan Gotu Kola, basur tedavisinde oldukça faydali bir bitkidir. Genellikle tropikal batakliklarda kullanilan bu bitki, kapsül haline getirerek ilaç seklinde de satilmaktadir. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan gotu kola bitkisini, siz de basur tedavisinde oturma banyosunda da kullanarak bu bitkinin faydalarini görebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder