20 Ekim 2013 Pazar

Kansızlığa Ne İyi Gelir?

  Hiç yorum yok

Pek çok farkli sekilde tanimlanabilen bir kan hastaligi olan kansizlik, kirmizi kan hücrelerinin fonksiyonlarinda görülen anormallikler seklinde tanimlanabilir. Halk arasinda kansizlik olarak bilinen anemi hastaligi, demir eksikligine bagli olarak ya da farkli sekillerde görülmektedir. Demir eksikligine bagli anemi hastaliginin yani sira, diger anemi türleri arasinda aplastik anemi, folik asit eksikligine bagli anemi, hemolitik anemi, kötücül anemi, orak hücre anemisi gibi türleri de bulunmaktadir. Peki, kansizliktan kurtulmak için nasil beslenmeli, nasil yasamali ve neler yemeliyiz? TRWikipedia



Doganin mucizelerinden birisi olan isirgan otu, birçok farkli faydasi ile bilinmektedir. Mutfaklarda pek tercih edilmese de, bitkiler dünyasinda sikça tercih edilen cilt bakimi, saç bakiminda da sikça kullanilan isirgan otu, ayni zamanda kansizlik, yani anemi hastaligina da iyi gelmektedir. Yillardir birçok hastaliga faydasi ile bilinen isirgan otu, böbrek ve mesane tasi olusumunu da engellemektedir.


Isirgan otunu düzenli olarak uyguladiginizda, dilerseniz çayini da içebilirsiniz böylece zamanla kansizlik belirtileri ve bulgularindan kurtulabilirsiniz. Isirgan otu ile siz de kansizliga dogal çözüm bulabilirsiniz.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder