1 Haziran 2014 Pazar

2014 ANASINIFI KAYITLARI NE ZAMAN - ANASINIFINA KAÇ DOĞUMLULAR GİDECEK

  Hiç yorum yok
ANASINIFI KAYIT TARIHLERI VE KAYIT ISLEMLERI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2014 yili Egitim ve Ögretim yili bitimi ile ögrenciler rahat bir nefes almaya basladilar. Fakat veliler yine okul kayitlari, hangi okul, hangi lise, neresi gibi sorularla ugrasmaya simdiden basladilar.
Velileri yine en çok düsündüren ve yoran ise Anasinifi kayitlari olacaga benziyor.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Veliler çocuklarinin anasinifina mi, yoksa 1. sinifa mi gideceklerini, anasinifi kayit tarihlerinin ne zaman baslayip ne zaman bitecegini ve kaç yasini dolduran çocuklarin anasinifina gideceklerini, kaç yasinda olanlarin ise 1. sinifa gideceklerini merak etmektedirler.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda veliler tarafindan anasinifi kayit tarihleri, kayit islemleri ve anasinifi kayit yasi kaç, anasinifi kayit için gerekli belgeler neler  gibi merak edilen sorulan cevaplarini derledik.

ANASINIFINA KAÇ AYLIK ÇOCUKLAR ALINACAK?
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
ANASIFINA KAÇ DOGUMLULAR KAYIT YAPTIRABILIR?


Anasinifi Kayit Yasi:


48-60 ay arasi çocuklar ANASINIFI
60-66 ay arasi çocuklar ISTEGE BAGLI 1.SINIF VEYA ANASINIFI
66 ay ve üstü çocuklar  ZORUNLU 1. SINIFbu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


NOT: 66-67 ve 68 aylik çocuklarin kayitlari veli istegine baglidir. 69-70 ve 71. aylik çocuklarin kayitlari ise doktor raporu sarti ile.


ANASINIFI KAYITLARI NE ZAMAN BASLAR NE ZAMAN BITER?
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Anasinifi kayitlari Haziran ayi son haftasinda baslar. Ilk olarak ögrenci velileri kayit yaptirmak istedikleri okullara giderek Ön Kayit Formu'nu doldurur ve önkayit islemini tamamlar. Önkayit islemleri Haziran ayinda baslar ve yaklasik bir ay sürer ( daha erken de bitebilir...)


Ön kayit yaptiran ögrenciler için okul panosunda kayit listeleri asilir ve bu kayitlar yeterli sayidan fazla ise yasa göre eleme yapilir.
Kesin kayitlar Eylül ayina kadar devam edebilir. Kesin kayit hakki kazanan veliler bir an evvel kayitlarini yapmalari gerekir yoksa yedek bekleyenlere kayit hakki dogmus olur...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


ANASINIFI KAYITLARI IÇIN GEREKLI BELGELER


Veli ve Çocugun Nüfus Cüzdani Fotokopileri
Asi Kartinin Fotokopisi, yoksa Doktorundan Asilarinin Tam Olduguna Dair Belge
Fotograf
Kirtasiye Malzemeleri
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


anasinifi, anasinifi kayitlari ne zaman, anasinifi kayit islemleri neler, anasinifi kayitta neler gerekli, anasinifi kaç dogumlular gidecek, çocugum anasinifina mi 1. sinifa mi gidecek, anasinifi kayit yasi kaç, kaç yasini dolduranlar ana sinifina gidecek, 2014 anaokulu kayit tarihleri ne zaman basliyor, ana okulu2014 kayit islemleri ne zaman, 2014 anasinifi kayit için gerekli belgeler neler, anasinifina kaç dogumlular gidece, çocugum 60 aylik anasinifina gidebilirmi, çocugum hangi okula gidecek Kategori: 2014 2014 egitim ögretim yili, anasinifi kayit, anasinifi kayit tarihleri, egitim, gerekli belgeler, kaç dogumlular anasinifina gidebilir, okul öncesi egitim


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder