6 Haziran 2014 Cuma

FACEBOOK VİRÜSLERİ NASIL TEMİZLENİR - FACEBOOK HÜLYA AVŞAR ÖLDÜRÜLDÜ VİRÜSÜ NASIL TEMİZLENİR

  Hiç yorum yok
FACEBOOK VIRÜS TEMIZLEME...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günümüzde çok kullanilan sosyal paylasim siteleri hayatimizda önemli yer kaplamaya devam ediyor. Yediden yetmise herkesin sosyal medya hesabi bulunmasinin yanisira zamanimizin büyük bölümünü de orda geçiriyoruz. Sosyal medya hesaplari olan Facebook, Twitter, Instagram vb. sitelerde kisiler kendi hesaplari üzerinden anlik fotograf ve yazi paylasabiliyorlar.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Son zamanlarda ise Facebook ta ortaya çikan virüsler kisileri zor durumda birakmaktadir. Facebook ta birde sayfa begenmeleri oluyor mesela bir bakiyorsunuz habersizden bir sürü sayfa begenmis ve tanimadiginiz kisileri takip etmis oluyorsunuz. Facebook sayfalari olanlar kullandiklari hileler ile sizin haberiniz olmadan kendi sayfasini begendiriyor.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Böyle habersiz yapilan begendirmeler sonucunda ise virüsler artiyor. Son zamanlarda facebook Hülya Avsar Öldü, Facebook Videomu izlermisiniz virüsü hemen hemen herkesin bildigi ve kurtulmaya çalistigi bir konudur. Sizlere bu yazimizda facebook hülya avsar öldürüldü öldü facebook video mu izlermisin virüsü nasil temizlenir onun hakkinda bilgi vermeye çalisacagiz.


Facebook Hülya Avsar Öldü ve Video Hazirladim Izler misin Virüsü Temizleme
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Facebook diger virüslerin oldugu gibi Hülya Avsar virüsü de digerleri gibi Facebook ayarlar bölümünde bulunan uygulamalar bölümüne girerek bilmediginiz ve yabanci gelen uygulamalari kaldirarak sorunu çözebilirsiniz.

Ayrica hareketler dökümü bölümünden de hangi sayfalari begenip kimleri takip ettiginizi görebilir ve üzerine gelerek begenmekten vazgeç seçenegi ile takip yazisinin üzerine gelerek takip etmeyi birak seçeneklerini seçerek iptal edebilirsiniz.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

facebook virüsleri, facebook, facebook virüsleri nasil temizlenir, facebook hülya avsar öldü virüsü, facebook hülya avsar öldürüldü izle virüsü nasil temizlenir, facebook videomu izlermisin virüsü temizleme, feysbok virüs temizleme, facebook hülya avsar virüsü nasil silinir, facebook hesap dondurma nasil, hülya avsar resimleri, hülya avsar kaç yasinda, facebook günlerdir bu videoya ugrastim izlermisin vürüsü, virüs nasil temizlenir, facebook sayfa virüsleri, instagram,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: Facebook, facebook sayfa begendirme hilesi, facebook virüs temizleme, güncel, hülya avsar, hülya avsar resimleri, hülya avsar öldürüldü virüsü, instagram, sosyal medya, twitter


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder