6 Haziran 2014 Cuma

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ CELAL (TOLGA ORTANCIL) KİMDİR - TOLGA ORTANCIL BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok
GÜZEL KÖYLÜ DIZISI CELAL...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarinin sevilen ve begenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecani ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyunculari ile de dikkat çekmeyi basarmistir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Basrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Talga Ortancil, Simge Selçuk gibi isimlerin rol aldigi Güzel Köylü dizisi oyunculari arasinda en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Talga Ortancil yediden yetmise herkesin merak ettigi isim haline gelmistir.

Sizlere bu yazimizda yakisikli oyuncu Talga Ortancil kimdir, Güzel Köylü dizisi Celal karakteri kimdir Talga Ortancil kaç yasindadir gibi hakkinda merak edilenleri ve Talga Ortancil biyografisini paylasacagiz.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

AGLATAN DANS DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>

Tolga Ortancil Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandiran Tolga Ortancil, 21 Haziran 1992 Izmir Konak ilçesinde dogmustur. Egitim hayatini Beykent Üniversitesi’nde tamamladiktan sonra oyunculuga gönül veren isimlerden oldu. Tolga Ortancil boyu 1,75 ve kilosu 62 dir.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Tolga Ortancil oyunculuk deneyimine TRT 1 ekranlarinda Elde Var Hayat dizisinde rol alarak baslamistir. Tolga Ortancil Kuzey Güney dizisinde de rol almistir ve Sefer karakterini canlandirmistir. Dizilerin yani sira reklam filminde de oynayan yakisikli oyuncu Atasay reklaminda da oynamistir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yakisikli ve basarili oyuncu olan Tolga Ortancil bugünlerde Star TV ekranlarinda yayinlanan basrollerini Gizem Karaca ve Berk Cankat'in oldugu Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandiracaktir.

Tolga Ortancil Boyu   : 1,75
Tolga Ortancil Kilosu : 62


Tolga Ortancil Rol Aldigi Dizi ve Filmler

2014 - Güzel Köylü - Celal
2013 - Kuzey Güney - Sefer
2010 - Elde Var Hayat - Kaan

güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi oyunculari kimler, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü celal, güzel köylü celal karakteri, güzel köylü celal kim, güzel köylü celal hakkinda bilgi, güzel köylü dizisi celal resimleri, güzel köylü dizisi celal gerçek adi ne, güzel köylü dizisi celal biyografi, tolga ortancil, tolga ortancil kimdir, tolga ortancil biyografi, tolga ortancil resimleri, tolga ortancil hayati, tolga ortancil kaç yasinda, tolga ortancil nereli, tolga ortancil sevgilisi, tolga ortancil burcu ne, tolga ortancil foto galeri, tolga ortancil dizileri, tolga ortancil boyu kaç kilosu kaç, tolga ortancil güzel köylü dizisi celal, bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: biyografi, dizi oyunculari, güzel köylü dizi oyunculari, güzel köylü dizisi celal, tolga ortancil, tolga ortancil biyografi, tolga ortancil kimdir, yeni diziler


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder