27 Ağustos 2013 Salı

Çağatay Ulusoy Kimdir?

  Hiç yorum yok
Modellik yarışmasında sağladığı başarıdan sonra yurt dışına eğitim almak için gitmek üzere iken, bir telefonla oyunculuk teklifi alan ve ardından Adını Feriha Koydum dizisi ile televizyon ile tanışan, tabi daha sonra hem yakışıklılığı hem de oyunculukta gösterdiği performansı ile büyük bir başarı yakalayan Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Hem oyuncu hem de manken olan yakışıklı oyuncu, diziden Hazal Kaya’nın ayrılmasından sonra bir sezon daha dizi devam edecekken, dizi beklenen ilgiyi görmedi ve final yapmadan sona erdi.

Çağatay Ulusoy ise dizinin bitmesinin ardından ortalarda pek görülmedi. Derken bir gün büyük bir narkotik operasyon ile gündeme gelen onlarca ünlü isim arasında da yer alan Çağatay Ulusoy, serbest bırakılmasının ardından, Bebek’teki evinden ayrıldı ve ailesi ile yaşadığı evine geri döndü.
Daha sonra yaz boyunca televizyon ekranlarında göremediğimiz Çağatay Ulusoy, şimdilerde Star Tv’de Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak olan Medcezir dizisinde başrol oynayacak. Dizinin bölümlerinin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Bakalım yeni sezonda yayınlanacak dizide neler olacak?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder