27 Ağustos 2013 Salı

Turkcell Her Yöne Konuşma Paketi

  Hiç yorum yok
Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM operatörü olma özelliğini hala elden bırakmayan Turkcell, Türkiye’nin hemen her yerde çeken tek operatörü olarak biliniyor. Bununla birlikte sms ve konuşma paketleri de diğer operatörlerden biraz daha pahalı oluyor. Ancak yine de gençler, kurumsal firmalar, çalışanlar, işçiler ve daha birçok grup için bir çok farklı paket sunan Turkcell, özellikle her yöne konuşmak isteyenlere oldukça avantajlı konuşma paketleri sunuyor.

Şu sıralar 25 TL’ye 100 TL veren Nar Paketi, Turkcell abonelerinin en çok tercih ettiği Turkcell konuşma paketlerinin başında geliyor. Avantajlı konuşma sağlayan Nar paketleri arasında, her yöne konuşma sağlayan 25 TL’ye 100 TL’lik konuşma ve SMS paketini 30 gün boyunca her yöne hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabilirsiniz. 
Bu paketi almak için Nar100 yazıp 2222′ye ücretsiz mesaj göndermeniz yeterli. Sonrasında telefon numaranıza, talebinizin onaylandığına dair gelen mesajdan sonra, 25 TL’ye 100 TL veren Nar paketini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu kontörleri internet paketleri ya da TL transferlerinde kullanamıyorsunuz. Yalnızca SMS ve telefonla konuşma için geçerlidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder